Kop of Munt

In dit boek gaan Arjan en Maretty, beide vanuit hun eigen kennis en visie, dieper in op thema's die in de voorstelling worden aangestipt.

Thema's als bewust leven, radicale keuzes maken, vergeving, verbinding, opvoeding en meer. 

Verwacht niet een zelfhulpboek voor (ex)verslaafden. Of misschien ook wel. We kennen allemaal onze verslavingen.

Het boek sluit aan op de voorstelling maar is ook  los van de voorstelling prima te lezen.

 

Het boek is hier te bestellen.

We sturen het graag, zonder verzendkosten, naar u op.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het boek persoonlijk te laten signeren. 


Parre

 

In het voorjaar van 2020 verscheen de roman Parre van Arjan van Essen. Deze roman is gebaseerd op zijn leven.

Parre groeit op in een Veluwse boerengemeenschap, in een huis waar nauwelijks gesproken wordt. Vol verwondering en op zoek naar de verbinding die hij thuis niet vindt, trekt hij er als jonge jongen ’s nachts op uit en sluit hij vriendschappen met de dieren in het bos. Om diezelfde reden stapt hij in de dure Mercedes die hem in Amsterdam brengt. Vanaf dat moment leeft Parre in twee werelden: in het streng christelijke milieu dat hij zichzelf eigen heeft gemaakt en in de gokscene in de stad. Dat hij die twee levens zorgvuldig gescheiden houdt, is voor hem vanzelfsprekend. Over sommige dingen spreek je niet. Totdat hij met zijn rug tegen de muur staat en niets anders wil dan verdwijnen. Achtervolgd door schulden, op de grens van waanzin, maakt hij een keuze.

 

Voor meer informatie over dit boek of voor een bestelling verwijzen we u graag naar de plaatselijke boekhandel. Online bestellen is natuurlijk ook mogelijk.